Hensbroek Aktief

Jaarlijks wordt door de Stichting Hensbroek Aktief het gelijknamige tweedaagse festival georganiseerd. Tijdens deze dagen wordt door middel van allerlei activiteiten geld ingezameld voor de twee kerken en de vier sportverenigingen van Hensbroek. Één van deze activiteiten vindt op zaterdag plaats: de alom bekende beddenrace. Al jaren een groot succes. Op zondag worden er diverse spelletjes en een rad van fortuin georganiseerd met als klap op de vuurpijl de openbare verkoping. De geweldige opbrengst wordt verdeeld over de kerken en sportverenigingen. Ook onze vereninging krijgt daar een deel van. Vandaar dat wij ook elk jaar met een aantal vrijwilligers helpen bij het organiseren van Hensbroek Aktief.

In 2017 is de beddenrace op zaterdag 17 juni met de start om 19.30 uur en finish om 21.00 uur. Kom gezellig kijken en zie hoe de deelnemers zich inspannen om een goede opbrengst voor de verschillende verenigingen bijelkaar te lopen. Op zondag 19 juni is er vanaf 12.30 uur de rommelmarkt en rad van fortuin en later ook allerlei activiteiten (ook voor de kinderen van de basisschool). En zo als gezegd rond een uur of vijf het klapstuk: De openbare verkoping.

Behalve de activiteiten die worden georganiseerd, kan er ook iets gegeten of gedronken worden. Uiteraard zijn alle opbrengsten voor het goede doel: de verenigingen van Hensbroek.

 

 

 

Foto's

Laatste nieuwtjes

Glow in the darktoernooi voor de jeugd bij Alvoco
Glow in the darktoernooi voor de jeugd bij Alvoco.
Lees meer

Volleybaltoernooien
Het eerst volgende toernooi zal weer ons oliebolle
Lees meer

Jaarvergadering
Op 29 mei j.l. hadden we weer de jaarvergadering.
Lees meer

Sponsors
Volleybalvereniging RAP/VVO | www.rapvvo.nl | secretariaat@rapvvo.nl
Webdevelopment 2013 © M.E. Solutions